top of page
Boxnings handskar
Anmäl dig här!
<
>
Nobelsittning

8 december

Det är dags att plocka fram finstassen och förbereda dig inför årets härligaste kväll.
FREJA bjuder åter igen in till Nobelsittning på Lunds nation.

Den 8e decemer styr FREJA finsittning med tema Nobelfest och bjuder in alla våra medlemmar. Under kvällen kommer det finnas möjlighet att träffa gamla som nya medlemmar, äta trerätters likt nobelmiddagen och såklart sjunga tills rösten inte orkar mer.

Sittningen kommer hålla till på Lunds nation likt förra året, denna gång kommer vi dock vara i penthouse och det kommer därför finnas mindre platser. Se till att knipa din plats innan de tar slut.

Tid: 19:00-21:45 8/12
Plats: Lunds Nation
Klädkod: Nobelfest (finklätt)

Vill du leda oss genom sång och gyckel under kvällen? I anmälan finns det även möjlighet att anmäla sitt intresse att vara sångförkvinna på sittningen, ingen förkunskap krävs och vi återkommer när anmälan har stängt om det blir du som leder oss under kvällen.

Innan sittningen kommer vi testa ett nytt koncept vi kallar förfestroulette, de som vill får hosta en förfest där vi lottar ut vilka gäster som kommer dit. Det är såklart inget krav att varken hosta eller vara med men det ger en chans att träffa nya personer redan innan sittningen börjar. Mer information kommer senare till de som är anmälda till sittningen.

bottom of page