top of page
Boxnings handskar
Anmäl dig här!
<
>
Jubileumsbal med FREJA 8/5

Lilla salen i AF-borgen den 8:e maj

Det börjar närma sig FREJAs första jubileum någonsin och klart det ska firas så här kommer lite information. Balen kommer äga rum i lilla salen på AF-borgen. Vi kommer att äta en trerätters middag serverad och lagad av Tegners matsalar med möjlighet att köpa till dryckespaket. Både alkohol och alkoholfritt paket finns som val där det ingår en fördrink, ett glas vitt vin till förrätten, två bjudningar rött vin till huvudrätten och punsch till kaffet. Det kommer inte finnas någon bar under balen.


Det kommer finnas möjlighet i anmälan att köpa till ett förköp till Göteborgs nations klubb om man är sugen på att fortsätta fira FREJA ända in i natten. Det är tillgängligt för alla som är medlemmar i Studentlund.


Om du har ett specifikt sällskap som du vill sitta med kolla med dem redan nu och bestäm vad ni anger som sällskap i anmälan. Anmälan stänger 12.00 19/4 och därefter skickas mail ut med platsbesked och information om betalning som kommer ske via swish. Anmälan är bindande och anmälda som inte dyker upp och ej har reserv som kan ta ens plats kommer bli betalningsskyldiga.


Pris: 450 kr

Dryckespaket: 190kr (med alkohol) eller 120 kr (alkoholfritt)

Förköp till nation: 60 kr

Plats: Lilla salen AF-borgen

Klädkod: Högtidsdräkt

När?: Kvällen onsdagen den 8:e maj


Anmälan kommer finnas tillgänglig här på hemsidan och länkar kommer läggas upp i samband med öppning i eventet och på våra andra kanaler så ingen missar denna chans till FREJAs första jubileumsbal någonsin!

bottom of page