top of page
Boxnings handskar
Anmäl dig här!
<
>
Cykelfest 4

Fredag 8/10

Fredagen den 8/10 är det äntligen dags för cykelfest med FREJA! Tillsammans kommer vi turas om att laga och äta mat samtidigt som vi dricker något gott och träffar medlemmar från alla årskurser. Hur går en cykelfest till?

  • Antingen så anmäler du dig själv, eller med en kompis. Anmäler du dig själv så kommer du bli ihopparad med någon, kul!

  • Varje par kommer ansvara för en av rätterna: förrätt, huvud eller efterrätt med tillhörande dryck (alkohol/alkoholfri). Tillsammans i paret kommer ni alltså att laga en av rätterna och bjuda på den hemma hos en av er.

  • Varje rätt äts i olika konstellationer på ca 6 personer och på olika platser, men ni håller ihop i paret hela kvällen - på detta sätt får ni träffa massa nya eller gamla kompisar :)

  • Namnet kommer från att ni ska cykla mellan de olika destinationerna. (Självklart får man springa, ta en skateboard eller en voi om man inte har en cykel!)

  • Starttid återkommer vi med men räkna med att det drar igång runt kl 17.

  • Kvällen avslutar vi tillsammans!


Vad kostar det? 
Rekommenderat pris att lägga på varje person är 50kr, alltså runt 300kr/rätt (inklusive dryck). Detta så att det ska bli rättvist för alla, oavsett vilken rätt man blir tilldelad.


Hur anmäler jag mig?

Anmälan görs på länken nedan. Anmälan stänger 4/10 och efter det kommer ni få ett mail med vem och vilken rätt ni ska laga av förrätt, huvudrätt eller efterrätt.


 Varmt välkomna till en smakfull och äventyrlig kväll! Hoppas vi ses!

bottom of page